Informasjonskapsler på Hevet.no

Informasjonskapsler (cookies)

Som de fleste andre nettbutikker benytter Hevet.no informasjonskapsler (cookies). Dette skjer ifølge lov om elektronisk kommunikasjon. Informasjonskapsler er informasjonsfiler som lagres i nettleserens interne minne og som skal gi deg en bedre og mer relevant brukeropplevelse når du besøker en nettside.

 Hevet.no er bygget bygget på plattformen Shopify. På denne siden finner du en oppdatert og detaljert beskrivelse av alle informasjonskapsler som er i bruk til enhver tid.

Personopplysninger

Ifølge loven må vi be deg samtykke i at vi behandler opplysninger om deg, som navn, adresse og e-post. All informasjon gitt til oss eller som vi får del av når du besøker vår nettside vil behandles av Hevet.no i egenskap av personopplysningsansvarlig.

Informasjonen vil bli brukt for att vi, ved handel, skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, informere deg om tilbud innenfor dine personlige interesseområder samt i sammenheng med markedsføring knyttet til våre tjenester. Hevet.no vil aldri la en tredjepart bruke dine personopplysninger til markedsføring med mindre du selv godkjenner dette.

Vi deler ikke din e-post eller ditt telefonnummer til tredjepart. Oppgitt e-postadresse brukes også til markedsføring hvis du har valgt dette alternativet i dine kontoinnstillinger.
 
Du har rett til, på oppfordring, å få tilgang til personlige opplysninger som er registrert om deg hos oss. Om disse er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante har du rett til å be om at opplysningene skal rettes eller slettes.